Τοπογραφικές Μελέτες


Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει  την εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων εντός οικισμού και εντός και εκτός σχεδίου χρησιμοποιώντας τοπογραφικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας (GPS (Network Rover) TOPCON GRS-1 GNSS, γεωδαιτικό σταθμό TOPCON GTS-105N).
H αποτύπωση των οικοπέδων και των αγροτεμαχίων γίνεται με την μέθοδο RTK η με συνδυασμό RTK και ταχυμετρικής αποτύπωσης. Σε κάθε περίπτωση η ιδιοκτησία εξαρτάται από το Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς ΕΓΣΑ ‘87. Χρησιμοποιείται το δίκτυο URANUS της εταιρείας TOPCON , κορυφαίας εταιρείας κατασκευής και εμπορίας Γεωδαιτικών συστημάτων.

Μετά την εκπόνηση του τοπογραφικού ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει το περίγραμμα του τοπογραφικού της ιδιοκτησίας του να απεικονίζεται στους ψηφιακούς χάρτες της πιλοτικής λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου. Υπάρχει η δυνατότητα χάραξης-καθορισμού των ορίων ενός οικοπέδου η αγροτεμαχίου (αντίστροφη διαδικασία) από υπάρχων τοπογραφικό το οποίο μας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες (Συντεταγμένες δύο τουλάχιστον γνωστών σημείων). Επίσης γίνεται χάραξη του περιγράμματος του κτιρίου που πρόκειται να ανεγερθεί εις την ιδιοκτησία.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *